Personele etkili yazışma teknikleri aktarıldı

Körfez Belediyesi, personeline yönelik eğitimleri sürdürüyor. Son olarak personele 'Resmi yazışma kuralları ve etkili yazışma teknikleri' konulu eğitim verildi.

Körfez Belediyesi, personeline yönelik eğitimleri sürdürüyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim programı; 'Resmi yazışma kuralları ve etkili yazışma teknikleri' ile devam etti. Prof. Dr. Niyazi Çiçek'in katılımlarıyla gerçekleştirilen eğitim, Körfez Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

ETKİLİ YAZIŞMA TEKNİKLERİ

Prof. Dr. Niyazi Çiçek, kurum içi ve kurum dışı yazışmalarda sıkça yapılan hatalara ve yazım yanlışlarına dikkat çekti. Eğitimin verimli geçtiğini dile getiren Çiçek, eğitime gösterdikleri katılımdan dolayı Körfez Belediyesi personellerine teşekkür etti.