"Çocuklarımız istesin, biz yaparız"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi’nin Çocuk Meclisi’nin minik üyelerini ağırladı. Buluşmada çocuklar merak ettiklerini sordu, Başkan Söğüt yanıtladı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün bugün çok özel ziyaretleri vardı. Başkan Söğüt, belediye meclis toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada Körfez Kent Konseyi’nin Çocuk Meclisi üyeleri ile bir araya geldi ve küçüklerin ilettiği talepleri dinledi. Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nigar Yağız da hazır bulundu.

BİRÇOK KONU GÖRÜŞÜLDÜ

Küçüklere seslenen Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Gelecek planlamalarımızda çocukların kent yaşamındaki rolünün güçlendirilmesi, kentle ilgili planlamalarda aktif rol almaları en önemli önceliğimiz. Çocuk Meclisi üyelerimizle hem gündemi hem de çocuklarımızın ilçemizde olmasını istedikleri birçok konuyu konuştuk” dedi.