Başkan Söğüt, "Bizim tek derdimiz hizmet"

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. ‘Çay içelim’ diyen vatandaşları kırmayan Başkan Söğüt, hem vatandaşı dinledi hemde yapılanları anlattı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden, yolda gördüğü vatandaşlarla da hasbihal eden Başkan Şener Söğüt, ‘birlikte çay içelim’ diyen vatandaşların talebini geri çevirmedi ve çay ocağında çay eşliğinde sohbete ortak oldu.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Görevde iki yıl 3 ayı geride bıraktıklarını belirten Başkan Söğüt, “Zaman çabuk geçiyor. Gerçekten gecemizi gündümüze katarak ekibimiz ile birlikte Körfez’e neler katabiliriz bunun mücadelesi içerisindeyiz. Pandemi süreci bizi biraz yavaşlattı belki ama şimdi tek tek projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

İKİ PROJENİN İHALESİ BU AY

Haziran ayı içerisinde iki büyük projenin; Hukuk Fakültesi ve Yarımca Sahil Sosyal Yaşam Merkezi’nin ihalesinin gerçekleştirileceğini belirten Başkan Söğüt, “İkisi de ilçemiz için önemli. Biri gençlerimiz diğeri de ‘çınarlarımız’ dediğimiz yaşlı delikanlılarımız için” dedi.

YER ALTINA ALIYORUZ

Körfez’de çöp konteynırlarını yer altına almaya başladıklarını belirten Başkan Söğüt, “Şimdilik 3 bölgede bunu deniyoruz. Özellikle merkezi noktalarda bu çalışmamızı yaygınlaştıracağız. Hem koku hem de kötü görüntüyü de engellemiş olacağız” dedi. Başkan Söğüt, mahallelinin merakla beklediği Cevher Dudayev Parkı’nın da 1 ay içerisinde biteceğini belirtti.