Körfez´de 6 ayda 16 metruk bina yıkıldı

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların güvenliğini tehlikeye sokan ve kötü görüntüye sebebiyet veren metruk binalarla ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde güvenliği tehdit eden ve tehlike arz eden metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; Vatandaşlardan gelen talepler ve ekiplerin sahada bizzat yaptığı çalışma sonrası tespit edilen metruklarla ilgili  gerekli prosedürler tamamlanıyor ve yıkım gerçekleştiriliyor.

TEK TEK YIKILIYOR

Körfez Belediyesi ekipleri 2021 yılının ilk 6 ayında yaptığı çalışmalar ile 16 metruk binanın yıkım işlemlerini gerçekleştirdi. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ayrıca 5 bina için de çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alındı. Ekipler, son 1 ay içerisinde de orta hasarı durumdaki 5 binanın yıkım işlemini gerçekleştirdi.