Körfez´de Yollar Çiçek Açtı

Körfez’de Yollar Çiçek Açtı
Körfez Belediyesi, yürüttüğü peyzaj ve kentsel tasarım çalışmaları ile kentin çehresini değiştirecek adımlar atıyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarını arttıran Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan parklarda bakım-onarım çalışmalarını gerçekleştirirken, diğer yandan ise boş arazilerde, kaldırımlarda büyüyen yabani otların temizliğini yapıyor.  Ekipler ayrıca, Ulakbel üzerinden vatandaşlardan gelen talep ve istekleri eksiksiz yerine getiriyor.

ESTETİK GÖRÜNTÜ
Körfez’e daha modern ve estetik bir görünüm kazandıran ekipler; ana cadde ve vatandaşların kullandığı köprü üst geçitlerine koyduğu çiçek saksılarıyla görsel şölen oluşturuyor. Bunun yanı sıra, çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmalarıyla da kentin çehresini değiştiriyor.