Körfez´de Hasarlı Binalar Yıkılıyor

Körfez’de Hasarlı Binalar Yıkılıyor
Körfez Belediyesi, güçlendirmeleri yapılmayan ve risk taşıyan kırsal alandaki orta hasarlı binaları tek tek yıkıyor.

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki hasarlı binaların yıkım işlemlerini tek tek gerçekleştiriyor. Sadece şehir merkezinde değil, kırsal alandaki binalara yönelikte çalışma yürüten ekipler son olarak Dereköy ve Çıraklı Mahallelerindeki 2 binanın yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

YIKIMLAR DEVAM EDECEK

Dereköy ve Çıraklı Mahallesi’nde yıkım işlemleri tamamlanan binalardan geriye kalan molozlar da kaldırıldı. Ekipler, güvenlik tehtidi oluşturan orta hasarlı binaların yıkımlarını planlanan takvim çerçevesinde gerçekleştireceklerini belirtti. Kırsal alanda Sipahiler ve Ali Hocalar’daki binaların yıkımı da kısa süre içerisinde yapılacak.