Bir Günde 60 Noktaya 71 Bin Ton Asfalt

Bir Günde 60 Noktaya 71 Bin Ton Asfalt

Vatandaşların ulaşımda konforu yaşayabilmesi için ilçe genelinde programlarını sürdüren Körfez Belediyesi, Yeniyalı Mahallesi’nde 71 ton asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.

Körfez halkının hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk yaşatmak amacıyla çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan tüm yollarda asfalt yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken zarar gören ve yolları tek tek onarıyor.

60 NOKTADA ÇALIŞMA
Vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarına yön veren Körfez Belediyesi, Yeniyalı Mahallesi’nde 60 farklı noktada asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Program dâhilinde çalışmalarını sürdüren ekipler, bozuk olan yollara yaptığı 71 ton asfalt yama ile ulaşımı konforlu hale getirdi.