Barbaros Mahallesi´ne Modern Anaokulu

Barbaros Mahallesi’ne Modern Anaokulu
Eğitime verdiği desteklerle dikkat çeken Körfez Belediyesi, Barbaros Mahallesi sakinlerinden gelen talepleri değerlendirerek, mahallenin büyük ihtiyaçlarından biri olan anaokulu sorununu çözmek için harekete geçti.

General Edip Bayoğlu İlkokulu’nun kullanılmayan bir bölümünde tadilat çalışması gerçekleştiren Körfez Belediyesi, 150 öğrenci kapasiteli modern anaokulunu hizmete hazır hale getirdi.

AÇILIŞ BAŞKAN SÖĞÜT’TEN

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile birlikte General Edip Bayoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek hem öğrencilerle hem de yönetici ve öğretmenlerle sohbet etti. Başkan Söğüt daha sonra, iç tefrişatı biten ve kullanıma hazır hale getirilen anaokulunun açılışını gerçekleştirdi.

MÜDÜR SÜRÜCÜ’DEN TEŞEKKÜR

General Edip Bayoğlu İlkokulu Müdürü Bilal Sürücü, çocukların eğitim alabilmesi için anaokulunun yapılmasını sağlayan Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti.