Körfez´in Camilerinde Ramazan Temizliği

Körfez’in Camilerinde Ramazan Temizliği
Körfez Belediyesi, yaklaşan Ramazan-ı Şerif öncesinde, ilçe genelinde bulunan 82 cami ve mahalle mescitlerinde detaylı temizlik çalışması başlattı.

Ramazan coşkusunun hissedilmeye başlandığı Körfez’de, ibadethanelerin temizliği konusunda hassasiyetle çalışan Körfez Belediyesi, temiz, rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi için tüm tedbirleri alıyor. Bu kapsamda da ilçe genelindeki 82 cami ve mescitler ile ortak kullanım alanlarında temizlik çalışması başlattı.

82 CAMİDE YÜRÜTÜLÜYOR
Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, temizlik çalışmaları kapsamında; camilerde bulunan halılar, yıkama makineleriyle temizlenirken, cam ve kapılar da silinerek hijyenik hale getiriliyor. Ayrıca cami ve mescit etrafındaki şadırvan ve ortak kullanım alanları da ekipler tarafından dezenfekte edilerek daha hijyenik hale getiriliyor.