Körfez Mezarlığı´na 300 Metrelik Duvar

Körfez Mezarlığı'na 300 Metrelik Duvar

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Körfez Asri Mezarlığı'nın dere yatağına yakın kısmında yıpranan 300 metrelik duvarı yeniledi.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlimtepe Mezarlığı'nda yeni hizmet binası hizmet vermeye başlarken, Körfez Asri Mezarlığı'nda da bakım onarım çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda da uzun yıllardır bulunan ve zamanla yıpranan duvar için yenileme çalışması başlatıldı.

HAFTA SONU DA ÇALIŞTILAR

Dere yatağına doğru bakan alanda yer alan yaklaşık 300 metrelik duvar için ekipler yoğun bir çalışma yürüttü. Hafta sonu başlayan ve bugün de devam eden çalışma ile birlikte duvar örme işlemleri tamamlandı ve sağlam hale getirildi. Ekipler, ilçe genelindeki tüm mezarlıkların eksikliklerinin giderildiğini belirtti.