Başkan Söğüt, "Her Konuda Çiftçimizin Yanındayız"

Başkan Söğüt, “Her Konuda Çiftçimizin Yanındayız”

Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal kalkınmayı desteklemeye yönelik düzenlenen “Kırsal Kalkınma-Mutlu Şehir” programında konuşan Başkan Söğüt, “Kırsal kalkınmaya desteğimiz dün de vardı, yarında olacak” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan kırsal kalkınmayı desteklemeye yönelik; “Kırsal Kalkınma-Mutlu Şehir” programı kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde muhtarlara bilgilendirmelerde bulunuldu. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de programa katılarak, kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Söğüt, özellikle aromatik bitkilerle alakalı yapılan çalışmanın önemli olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

SÜREKLİ GÖRÜŞÜYORUZ

Kırsal kalkınmaya destek noktasında Büyükşehir Belediyesi ile sürekli olarak iş birliği içerisinde olduklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Yerel yönetimler olarak da hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Körfez Belediyesi olarak Kırsal kalkınma ile alakalı hangi adımları atabiliriz, çiftçimizin ve köylümüzün yanında olarak nasıl destekler verebiliriz bunları konuşuyoruz.

ÖNEMLİ BİR BOŞLUKTU

Büyükşehir Belediyemiz bugüne kadar birçok alanda desteklerini sürdürüyor. Çiftimizin yanında oldu. Aromatik bitkilerle alakalı yapılan çalışma da gerçekten çok önemli. Bu konuya destek veren köylülerimizi de tebrik ediyorum. Önemli bir boşluktu ve güzel bir süreç yönetimi ile başarılı olacağına da inanıyorum.

GERİ DÖNÜŞÜ GÜZEL OLACAK

Kocaeli denilince akla sanayi geliyor ama yüzlerce köye sahip, ciddi tarım alanları bulunan bir iliz. Köylerimizi ihmal etmemiz, görmezden gelmemiz gibi bir durum söz konusu olamaz. Bu proje ile Büyükşehir Belediyemiz önemli bir adım attı. Yatırım büyük. Geri dönüşü de çiftçimiz için de ilimiz için de oldukça güzel olacak” dedi. Toplantının geri kalan bölümünde muhtarlara desteklerle ilgili bilgiler aktarıldı.