Körfez´de Çanakkale Şehitleri Dualarla Anıldı

Körfez'de Çanakkale Şehitleri Dualarla Anıldı
Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü dolayısıyla Körfez Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi.  Şehitler için dualar edilirken, protokol üyeleri tarafından mezarlarına karanfil bırakıldı.

Dünyada bir emsali daha bulunmayan, yüce milletimiz ile kahraman ordumuzun büyük fedakârlıklarla kazandığı 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Körfez Şehitliği’nde program düzenlendi. Programa; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, şehit aileleri, gaziler, Askeri Erkân, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

SAYGI ATIŞI YAPILDI

Çanakkale Şehitleri için, askerlerin saygı ateşi yapması sonrasında protokol üyeleri anıta çelenk sundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Hava Muhabere Kıdemli Üstçavuş Murat Bayar tarafından yapılırken, şiirlerin okunmasının ardından protokol üyeleri şehit mezarlıklarını ziyaret etti, karanfil bıraktı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında şehitlerimiz için dualar edildi.