Başkan Söğüt, "Sizlere Minnet Borçluyuz"

Başkan Söğüt, “Sizlere Minnet Borçluyuz”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. Önce Körfez Devlet Hastanesini ardından da Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Söğüt, “Sizlere minnet borçluyuz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Körfez Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden Başkan Söğüt, Başhekim Uz. Dr. Ömer Dağ ile bir araya geldi. Daha sonrada hastane içerisinde bulunan sağlık çalışanlarının hem gününü tebrik etti hem de çiçek takdim etti.

ZİYARETLERDE BULUNDU
Başkan Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etti, burada Başhekim Hüseyin Şaşkın ve hastane personeli ile bir araya geldi. Ziyaretlerinde tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Söğüt, başhekime çiçek takdim etti.

GECENİZİ GÜNDÜZÜNÜZE KATTINIZ
"Haftalarca evine gidemeyen, çocuklarına, sevdiklerine sarılamayan sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımızı bir an önce sağlığına kavuşturmak için gecelerini gündüzlerine kattılar” diyen Başkan Söğüt, “Türkiye'nin tüm dünyada örnek gösterilen koronavirüs mücadelesinde sizin bu fedakârlığınızın ve gayretinizin çok önemli payı bulunuyor.

ASLA UNUTMAYACAĞIZ
Salgınla mücadelede hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır niyaz ediyorum” dedi. Başkan Söğüt daha sonra Başhekim Hüseyin Şaşkın ile birlikte Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına çiçek takdim etti.