Sütlaç Artık Çok Mutlu

Sütlaç Artık Çok Mutlu
Körfez Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarını tedavi ederken, onları sahiplendiriyor da. Bu yıl sahiplendirilen sokak hayvanı sayısı 55 oldu.

Körfez Belediyesi, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarını tedavi ederken, onları sahiplendiriyor da. İki yıl önce tamamlanarak hizmet vermeye başlayan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bugüne kadar 1087 hasta sokak hayvanı tedavi edildi. Tedavisi tamamlanan 55 adet sokak hayvanı ise sahiplendirildi.

HAYVANSEVERLERDEN TEŞEKKÜR
O sokak hayvanlarından biri de Sütlaç oldu. Hayvanseverler tarafından sahiplenen Sütlaç’ın tüm tedavisi yine Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilirken, vatandaşlar da Körfez Belediyesi’ne bu tür bir imkan sunmasından dolayı teşekkür etti.