Körfezli Kadınlara Çiçek Dağıtıldı

Körfezli Kadınlara Çiçek Dağıtıldı
Körfez Belediyesi, Körfez’in dört bir yanına kurduğu stantlarda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Körfezli kadınlara çiçek dağıttı. Dağıtıma Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katıldı.

Körfez Belediyesi, Körfez’in dört bir yanına kurduğu stantlarda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Körfezli kadınlara çiçek dağıttı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de eşi Hatice Söğüt ve meclis üyeleriyle birlikte Tütünçiftlik’te kurulan standı ziyaret etti. Başkan Söğüt, stantda kadınlara çiçek takdim etti.

HAKKINIZ ÖDENMEZ

“Bizler için bir gün değil, her gün değerlisiniz” diyen Başkan Söğüt, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçemizdeki kadınlarımıza küçük de olsa birer hediye vermek istedik. Her zaman başımızın tacı olan kadınlarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Çiçek vererek günlerini kutladık” dedi. Körfezli kadınlar da Başkan Söğüt’e nazik davranışından dolayı teşekkür etti.