Körfez´de Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Körfez’de Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Körfez Belediyesi, kent genelinde asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler son olarak Yeniyalı Mahallesi ve Yarımca Sanayi Sitesi çevresinde çalışma yürüttü.

Körfez Belediyesi, kent genelinde asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma kapsamında ekipler son olarak Yeniyalı Mahallesi genelinde çalışma yürüttü. Ana arterler dışında ara sokaklarda da eksik görülen noktalar ekipler tarafından hemen düzeltildi.

DÜZENLEMEYAPILDI

Yarımca Sanayi Sitesi çevresinde de bozuk durumdaki noktalarda düzenleme çalışması yürüten ekipler, hafta içleri trafiğin yoğun olarak kullanıldığı D-100 yan yolda da iyileştirme çalışması gerçekleştirdi. Özellikle sanayi sitesi esnafı belediye ekiplerine çalışma dolayısıyla teşekkür etti.