Körfez´de Regaip Kandili Kutlandı

Körfez’de Regaip Kandili Kutlandı
Körfez’de Regaip Kandili sebebiyle, Yeniyalı Merkez Camii’nde kandil programı düzenledi. Program sonunda mahalle sakinlerine Kandil simidi dağıtıldı.

Manevi duyguların arttığı kutsal gecede, yapılan tüm duaların kabul olmasını dilediğini söyleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Müslümanlar için rahmet, bereket ve mağfiret ayları olan üç aylara kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. Ruhen huzur bulduğumuz Regâip gecesi, kurtuluşumuza vesile olan mübarek bir gecedir. Bu kutsal gecede en büyük dualarımızdan biri, koronavirüs salgınından bir an önce kurtulmak,  özlediğimiz o güzel günlere dönmek oldu” dedi.

ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM

Düzenlenen kandil programı ile Gara Şehitleri de dualarla anıldı. Başkan Söğüt, “Gara Şehitlerimize, tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Bizler son nefesimize kadar vatanımızı müdafaa etmeye devam edeceğiz. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.

KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI
İbadetlerle dolu geçen gecenin sonunda, Yeniyalı Merkez Camii önünde Körfez Belediyesi tarafından kurulan stantla vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.