Başkan Söğüt´ten Yerinde İnceleme

Başkan Söğüt’ten Yerinde İnceleme

Körfez Naip Mahallesi’nde 161 büyükbaş hayvanın bulunduğu ahırın çatısı, üzerinde biriken kar kütlesinin ağırlığına dayanamayarak çöktü. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise alanda incelemelerde bulundu

Körfez’in yüksek kesimlerinde kar kalınlığının 1 metreyi geçmesiyle çeşitli hasarlar ve çökmeler meydana geldi. Naip Mahallesi’nde içinde 161 büyükbaş hayvanın bulunduğu çelik konstrüksiyondan yapılan ve üzeri brandayla kaplanan ahırın çatısı üzerinde biriken kar nedeniyle çöktü.

YALNIZ BIRAKMADI
Köyler bölgesinde saha ziyaretleri yapan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, ahır çatısının çöktüğü haberini alarak Naip Mahallesi’ne geçti. Körfez İlçe Tarım Müdürü Semra Koşumcu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile birlikte çeşitli incelemelerde bulunan Başkan Söğüt, gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi.
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gün içerisinde bölgeye giderek, sepetli araç ile çatı üzerindeki karları temizlerken, kepçe yardımıyla da ahırın etrafında ki karları temizledi.