Soğuk Havada, Sıcak Hizmet

Soğuk Havada, Sıcak Hizmet

Körfez Belediyesi, kısa bir süre önce hayata geçirdiği ‘aşevi’ projesi kapsamında; soğuk ve karlı havaya rağmen kalpleri ısıtmaya devam ediyor.

Vatandaşların sağlığı ön planda tutularak, hijyenik koşullarda ve Nazende tesislerinde günlük olarak pişirilen yemekler, Körfez’de ikamet eden 100 aileye belediye ekiplerince teslim ediliyor. Haftanın 7 günü ortalama 260 vatandaş sıcak yemek hizmetinden yararlanıyor.

GÜNLÜK SICAK YEMEK DAĞITILIYOR

Körfez Belediyesi, Aşevi hizmete girdiği günden beri ihtiyaç sahibi Körfezlilere sıcak yemek hizmeti sunmaya devam ediyor. Hayata geçirilen proje ile hasta, yaşlı ve engelli vatandaşların yemek ihtiyaçları karşılanıyor. Vatandaşlara günlük iki öğün olacak şekilde hazır yemekler ulaştırılıyor.

VATANDAŞ MUTLU

Hizmetten son derece memnun olan vatandaşlar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini ileterek, aşevi hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.