Körfez Belediyesi´nden ´Temizlik´ Mesaisi

Körfez Belediyesi’nden ‘Temizlik’ Mesaisi
Kar kalınlığının otuz santimi geçtiği Körfez’de, temizlik çalışmaları da aralıksız sürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Körfez’in farklı noktalarında vatandaşlara hizmet ulaştırmak için tüm gücüyle çalışıyor. Kar küreme ve tuzlama çalışmalarının aralıksız devam ettiği ilçede, çöp konteynırlarının temizliği ise düzenli olarak yapılıyor.

ÇÖPLER ALINIYOR
Çöp konteynerlerinin çevresinde biriken yağ, kir ve ürün kalıntıları ile benzeri çöplerin çevrede oluşturduğu kötü koku ve kirliliği önlemek amacıyla, Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince çöp kovaları düzenli olarak boşaltılıyor.
Ekipler ayrıca; vatandaşlardan gelen talepler ile günlük denetimler esnasında tespit edilen çöpleri anında topluyor.