Çöken İstinat Duvarı Yenilendi

Çöken İstinat Duvarı Yenilendi
Körfez Belediyesi, yoğun yağmur yağışı sonrası çöken Kışladüzü Merkez Camii’nin duvarını yeniledi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında; geçtiğimiz aylarda yağan yoğun yağmurlar sonucu yıpranan ve bir kısmı yıkılan Kışladüzü Merkez Camii’nin istinat duvarı yeniden yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıkılan alandaki istinat duvarındaki çalışmaları tamamladı.

VATANDAŞIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ
Yıllar içinde yıpranan ve yoğun yağışlar sonrası sağlam olmadığı için çöken cami duvarı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından eskisinden daha sağlam ve güvenilir hale getirildi.  Vatandaşların can ve mal güvenliğini önemseyen Körfez Belediyesi,  56 metre uzunluğunda 4 buçuk metre yüksekliğindeki taş duvarı yeniden ördü.
Bölge halkı, yapılan çalışma nedeniyle Körfez Belediyesi’ne teşekkür etti.