Yeni Mescidin İç Tefrişatı Tamamlandı

Yeni Mescidin İç Tefrişatı Tamamlandı

Körfez Belediyesi tarafından bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yapımı tamamlanan Atalar Mahalle Mescidi’nin iç tefrişatı da tamamlandı

Körfez’de bulunan tüm cami ve ibadethanelerin bakım, onarım, temizliği gibi pek çok alanda çalışmalarını yürüten Körfez Belediyesi, halkın talep ve istekleri doğrultusunda da Atalar Mahallesi’nde Petkim Park 2 Sitesi’nin hemen yan tarafındaki boş alanda mescit yapımını tamamladı.

HAZIR HALE GETİRİLDİ

Pandemi süreci dolayısıyla da kullanıma açılmayan mescit içerisindeki iç tefrişat çalışmaları da tamamlanarak hazır hale getirildi. Ekipler; mescit içerisinde bulunan mihrap, minber, şadırvan oturaklarının ve ayakkabılık yapım işini tamamladı. Mescidin kısa süre içerisinde hizmete açılacağı belirtildi.