Kadınlarımızın Üretime Katılmaları Çok Önemli

Kadınlarımızın Üretime Katılmaları Çok Önemli

Körfez Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Şener Söğüt, “Kadınlarımızın sosyal, siyasi ve ticari hayatın içinde olmalarını sonuna kadar destekliyoruz, destekleyeceğiz de” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerini ağırladı. Toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan da katılırken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri de girişimciler tarafından üretilen ürünler hakkında Başkan Şener Söğüt’e bilgi verdi.

TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de kadınların üretimin içinde olmalarının önemli olduğunu belirterek, “Kadın girişimcilerimizin üretime katılmaları çok önemli. Kadınlarımızın sosyal, siyasi ve ticari hayatın içinde olmalarını sonuna kadar destekliyoruz, destekleyeceğiz de. Bunun için de projeler hazırlıyor ve bunları hayata geçiriyoruz.

EL EMEĞİ ÜRETİM VE SATIŞ YERİ

Kadın girişimcilerimiz için Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nin hemen karşısında Kadın Girişimciler El Emeği Üretim ve Satış Yeri’ni hayata geçiriyoruz. İhalesini gerçekleştirdik, kısa sürede çalışmalara başlayıp kadın girişimcilerimizin hizmetine sunacağız. Kadın emeğinin değer kazanması için her adımı atacağız” dedi.