Günışığı Derneği, Bin 760 Vatandaşa Işık Oldu

Günışığı Derneği, Bin 760 Vatandaşa Işık Oldu

Körfez Belediyesi bünyesinde kurulan ve sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir ayağı olan Gün Işığı Derneği, 2020 yılında bin 760 ihtiyaç sahibi vatandaşa giyim yardımında bulundu.

Körfez Belediyesi bünyesinde kurulan ve sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir ayağı olan Gün Işığı Derneği, ilçe genelindeki zor durumdaki ailelere yardım elini uzatmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Tütünçiftlik ve Hereke’de bulunan dernek binalarında, yardımseverlerin destekleri ile alınan kıyafetler, zor durumdaki ailelere veriliyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR

Bu kapsamda da 2020 yılında Günışığı Derneği, ihtiyaç sahibi 1.760 vatandaşımıza ışık oldu. Hayırseverler tarafından verilen ayakkabı, pantolon, ceket ve mont yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı. Yetkililer, “1.760 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza 15 bin 600 parça giyim yardımında bulunuldu” dedi.