Körfez´de Kurumlara Destekler Sürüyor

Körfez’de Kurumlara Destekler Sürüyor

Körfez Belediyesi, kamu kurumlarının talep ve ihtiyaçlarına da cevap verecek çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda Körfez Devlet Hastanesi’nde de sağlık çalışanları için paravan çalışması yapıldı.

Körfez Belediyesi, kamu kurumlarının talep ve ihtiyaçlarına da cevap verecek çalışmaları yürütüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak salgın boyunca bizlerin sağlığı için canla başla çalışma yürüten Körfez Devlet Hastanesi’nde paravan yapımını gerçekleştirdi.

ÇALIŞMA TAMAMLANDI

Sağlık çalışanlarının güvenliği açısından; danışma bölümüne kovid19 salgınına karşı önlem amacıyla, paravan montajı gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Körfez Belediyesi olarak ilçemiz genelindeki kamu kurumlarının taleplerine de cevap veriyoruz. Sağlık çalışanlarımızın salgılan karşı yürüttüğü çalışmalara önlem amacıyla da paravan yapımı gerçekleştirdik” dedi.