Kardeş Şehirlerimiz İle Gönül Köprüleri Kuruyoruz

Kardeş Şehirlerimiz İle Gönül Köprüleri Kuruyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kardeş şehir Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar’ı makamında ağırladı. Başkan Söğüt, “Gönül köprüsü kurduğumuz kardeş şehirlerimizin yanındayız” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kardeş şehir Hakkari Çukurca’nın Belediye Başkanı Ensar Dündar’ı makamında ağırladı. Ziyarette ayrıca Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Çukurca Belediyesi Ziraat Mühendisi İsa Kaçmaz da yer aldı. Başkan Dündar ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Söğüt, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ

Karşılıklı görüş alışverişin de yapıldığı ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Söğüt, “Gönül köprüsü kurduğumuz tüm kardeş şehirlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Çukurca gerçekten güzel bir bölge. Başkanımıza da nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar da Başkan Şener Söğüt’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederken, “Körfez gerçekten güzel bir ilçe. Türkiye’de sanayinin kalbi durumunda. Başkanımız güzel çalışmalara imza atıyor” dedi. Ziyaret sonrasında karşılıklı hediye alışverişinde bulunuldu.