Gençlerimiz İçin Hazırlıyoruz

Gençlerimiz İçin Hazırlıyoruz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, hayata geçirilecek spor salonu ve gençlik merkezi projesi için Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Güney Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan projede yapılacak revizyonlar ve son durum ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

1000 SEYİRCİ KAPASİTELİ

16 milyon liralık bedeli Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından karşılanacak olan proje kapsamında; kapalı spor salonu, gençlik merkezi ve altı otopark olarak inşaat yapılacak. Otopark ayrıca kapalı pazar alanı olarak da kullanılacak. Kapalı spor salonu standartlara uygun olarak 1000 seyirci kapasiteli olarak inşa edilecek.

BİZLERİ DE HEYECANLANDIRIYOR

Başkan Şener Söğüt, Körfez’de önemli bir eksikliği bu proje ile gidereceklerini belirterek, “Bu önemli projemiz ile "geleceğimiz" olan gençlerimize önemli bir olanak sunarken, altında yer alacak otopark ve kapalı pazar alanı ile bölgenin ihtiyaçlarına da cevap vereceğiz. Gençlerimiz için güzel bir projeyi hayata geçiriyor olmak, bizleri de heyecanlandırıyor” dedi.