Onlara Sıcak Bir Yuva Olduk

Onlara Sıcak Bir Yuva Olduk

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Faruk Denli ile birlikte Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, görevli veterinerlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Söğüt, “Kendini konuşarak ifade edemeyen can dostlarımızın her daim sesi, gözü ve kulağı olmaya devam edeceğiz” dedi.

ONLARI SAHİPLENDİRİYORUZ

“Sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçirdiğimiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yürütülen çalışmaları inceledik” diyen Başkan Şener Söğüt, “Burada sokak hayvanlarımızın tedavilerini gerçekleştirirken, onları sahiplendiriyoruz da. Sahiplendirilmenin önemini her fırsatta anlatıyor ve özendiriyoruz” dedi. Başkan Söğüt, tedavi gören sokak hayvanlarıyla da yakından ilgilendi.