Cevher Dudayev Parkı İçin İhale Gerçekleştirildi

Cevher Dudayev Parkı İçin İhale Gerçekleştirildi

Körfez Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Cevher Dudayev Parkı için ihale gerçekleştirildi. 3 milyon 492 bin liralık muhammen bedelli ihaleye 5 firma katıldı.

Körfez Belediyesi, Barbaros Mahallesi’nde hayata geçireceği Cevher Dudayev Parkı yapım işi için ihale gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi Toplantı Salonu’nda Destek Hizmetleri Müdürü Ersin Çöpoğlu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye 5 firma katıldı. Körfez Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak verildiği ihalede, teklifler tek tek zarflardan çıkarılarak okundu.

5 FİRMA TEKLİF VERDİ

Yaklaşık maliyeti 3 milyon 492 bin lira olarak açıklanan ihalede; Uğurkar Yapı İnşaat 4 milyon 45 bin 439 TL, Tosunlar Kereste 3 milyon 253 bin 239 TL, PM Tasarım-Burcu Eren 2 milyon 555 bin 666 TL, AtlasSBK İnşaat 3 milyon 999 bin 506 TL, MİA Yapı Proje-Dursun Reyhan da 3 milyon 214 bin 427 TL teklifte bulundu.

ÇALIŞMALAR HEMEN BAŞLAYACAK

Barbaros Mahallesi’nde; 14 dönümlük alanda hayata geçirilecek Cevher Dudayev Parkı içerisinde futbol sahası, çok amaçlı salon, dinlenme alanları ve oyun grupları yer alacak. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından çalışmalara hemen başlanacağı belirtildi.