Körfez´de Kuaförlere ´Hijyen´ Desteği

Körfez’de Kuaförlere ‘Hijyen’ Desteği

Körfez Belediyesi, pandemi dolayısıyla faaliyetleri kısıtlanan işletmelere biner liralık ayni yardımda bulunurken, faaliyetlerini sürdüren ama süreçten etkilenen kuaför ve güzellik merkezlerine de hijyen desteğinde bulundu. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında ilçe genelindeki 250 adet erkek ve bayan kuaförü ile güzellik merkezi işletmelerine paketler dağıtılmaya başlandı.

250 ESNAFA VERİLECEK
İşletmelere dağıtılan hijyen setlerinin içerisinde; 50 adet maske, 50 adet berber önlüğü (tek kullanımlık), 1 litre dezenfektan ve 400 ml kolonya yer aldı. Körfez Belediyesi yetkilileri, ilçede faaliyet gösteren tüm erkek ve bayan kuaförleri ile güzellik merkezlerine paketleri teslim edeceklerini belirtti. Paketleri teslim alan işletmeler ise Başkan Şener Söğüt’e desteğinden dolayı teşekkür etti.