Dev Proje İçin İlk Kazma Vuruldu

Dev Proje İçin İlk Kazma Vuruldu

Tütünçiftlik’ten İlimtepe’ye ulaşımı sağlayacak olan proje kapsamında ilk kazma vuruldu. Projenin ilk etabı kapsamında otoban üzerinden viyadük ile geçiş sağlanacak.

Tütünçiftlik’ten İlimtepe’ye ulaşımı sağlayacak olan proje kapsamında ilk kazma vuruldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa süre önce ihalesi gerçekleştirilen projeyi yürütecek olan firma, dün itibari ile çalışmalara başladı. İlk etabı yapılacak proje kapsamında TEM’in üzerinden geçiş köprüsü yapılacak.

5.2 KİLOMETRELİK YOL

Anadolu Döküm Kavşağı’ndan başlayacak olan proje kapsamında; TEM’in üzerinden viyadük ile geçiş sağlanacak ve Yunus Emre Caddesi’nin sonuna kadar yol inşası yapılacak. Diğer etaplarla birlikte İlimtepe Mahallesi'ne kadar uzanan yol; 5,2 km uzunluğunda ve duble yol olarak yapılacak.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

TEM otoyolunun iki tarafında da yürütülen çalışma kapsamında firma viyadük için kazık çakma işlemi de gerçekleştirecek. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de şantiyeyi ziyaret etti, çalışmayı yürütecek firmalardan bilgi aldı. Başkan Söğüt, çalışma dolayısıyla da Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.