Caddeler Yıkandı, Çöp Konteynırları Temizlendi

Caddeler Yıkandı, Çöp Konteynırları Temizlendi

Körfez’de hafta sonu Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun mesaideydi. İlçe genelindeki ana caddeler köpüklü suyla yıkandı, çöp konteynırları da dezenfekte edildi. Cumartesi günü sabah saatlerinde başlayan çalışma, Pazar günü de devam etti. Geçen hafta Ağadere Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Caddesi başta olmak üzere ana caddelerde çalışma yürüten ekipler, bu hafta da Hacı Osman Mahallesi, Hereke ve Fatih Mahallesi’nde çalışma yürüttü.

DEZENFEKTE EDİLDİ

Ana caddeler dışında bu caddeler üzerindeki yolcu duraklarını da dezenfekte eden ekipler, yıkama çalışmalarında sabunlu su kullandı. Ayrıca kaldırımlar da ekipler tarafından fırçalandı. Cadde yıkama işlemleri dışında 4 mahalledeki çöp konteynırları da özel araçla yıkanarak daha temiz hale getirildi.