Körfez´de Caddeler Boydan Boya Yıkandı

Körfez’de Caddeler Boydan Boya Yıkandı
Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Körfez Belediyesi, 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında boş kalan ana caddeleri boydan boya yıkayarak, dezenfekte etti.

Körfez’de mıntıka temizliğinin yanı sıra, koronavirüse karşı da çalışmalarını yürüten Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yıkama ve temizlik faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Covid-19 salgınının yayılımını önlemek amacıyla vatandaşların çok sık kullandığı ana caddeler, 20 personel, 1 adet yıkama aracı, 1 adet süpürge makinesi ve 2 adet tankerle birlikte, köpüklü suyla yıkandı.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN ZİYARET
İlk vakanın Türkiye’de görüldüğü andan itibaren vatandaşların sağlığını kapsayan çalışmaları başlatan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, çalışmaların gerçekleştiği önemli noktalardan biri olan Ağadere Caddesi’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret etti. Halkımızın sağlığı her şeyden önemli diyen Başkan Söğüt, personellere çalışmalarında kolaylık diledi.