Öğretmenler Caddesi´ne Modern Görünüm

Öğretmenler Caddesi’ne Modern Görünüm

Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan Öğretmenler Caddesi’nde asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından kaldırım düzenlemesi için de start verildi.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir taraftan ilçe genelindeki ulaşım ağını genişletirken, mevcut yolları da daha kullanışlı hale getiriyor. Bu kapsamda da Çamlıtepe Mahallesi’nde bulunan ve 3 okula ulaşımda alternatif güzergah konumundaki Öğretmenler Caddesi’nde asfalt yenileme çalışması başlatmıştı. 1.200 ton sıcak asfaltın döküldüğü yol, güzel bir görünüme kavuştu.

1.200 TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt serim işleminin hemen ardından kaldırım düzenleme, parke ve bordür döşeme çalışması için de start verdi. Başkan Şener Söğüt, hafta sonu da devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Caddenin önemli bir güzergâh üzerinde bulunduğunu belirten Başkan Söğüt, çalışmalar tamamlandığında güzel bir görünüme kavuşacağını belirtti.