Başkan Söğüt, "Yeşil Alanlarımızı Çoğaltıyoruz"

Başkan Söğüt, “Yeşil Alanlarımızı Çoğaltıyoruz”

Hacı Osman Mahallesi’nde Morlale Sokak’ta devam eden yeşillendirme çalışmalarını inceleyen Başkan Söğüt, “Mahallelerimizdeki boş ve kötü durumdaki alanları düzenleyerek yeşillendiriyoruz” dedi.

Körfez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki peyzaj ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Hacı Osman Mahallesi’nde de Morlale Sokak üzerinde bulunan ve otoban kenarında kötü bir görünümdeki alanda peyzaj çalışmaları başlattı. Düzenlenen alan önce yeşillendirilecek ve ağaçlandırma çalışması yapılacak.

SAYILARINI ÇOĞALTIYORUZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de çalışmaların devam ettiği bölgede incelemelerde bulundu. Park ve Bahçeler Müdürü Şahin Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Söğüt, “İlçe genelinde boş ve kötü görünümdeki alanları yeşillendiriyoruz. Bunların sayısını her geçen gün arttıracağız” ifadelerini kullandı. Başkan Söğüt, çalışanlara da kolaylıklar diledi.