Ağadere´deki Tuvalet Yenileniyor

Ağadere’deki Tuvalet Yenileniyor

Körfez Belediyesi, Ağadere Caddesi’nde esnaf ve vatandaşların kullandığı tuvaletleri yeniliyor. Kötü durumdaki yapı yıkıldı, yenisinin de kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi.

Körfez Belediyesi, Ağadere Caddesi’nde esnaf ve vatandaşların kullandığı tuvaletleri yeniliyor. Başkan Şener Söğüt, Ağadere esnafı ile gerçekleştirdiği buluşmada esnaftan gelen talep sonrasında çalışma başlatılması talimatı vermişti. Kötü durumda olan ve tadilatı zor olan eski yapı yıkıldı, yerine yenisinin yapımına da başlandı.

KABA İNŞAATI BİTTİ

Başkan Şener Söğüt de hafta sonu çalışmaların devam ettiği bölgedeydi. Kaba inşaatın bittiği binada iç tefrişatın da kısa süre içerisinde başlayacağını belirten Başkan Şener Söğüt, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın kullanabileceği bir yapı olacak” dedi.