"Esnafımıza Can Suyu Olacak"

“Esnafımıza Can Suyu Olacak”

Mimar Sinan Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, “Biz meclisimizin ortak kararı ile esnafımıza ayni yardımda bulunacağız. Büyükşehir Belediyemiz de bir destek paketi hazırladı. Bu biraz olsun esnafımıza can suyu olacak” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Hem esnafa kolaylıklar dileyen hem de hasbihal eden Başkan Şener Söğüt, esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti. Toplum olarak salgınla mücadele ettiklerini belirten Başkan Söğüt, “Süreç, esnafımızı da olumsuz etkiledi. Bizler de ilk günden itibaren esnafımıza destek olduk, bunu da sürdüreceğiz” dedi.

BİRAZ OLSUN CAN SUYU OLACAK

Son meclis toplantısında tüm partilerin ortak kararı ile koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan ve faaliyetleri kısıtlanan esnafa destek olmak adına 1000'er TL ayni yardım yapılmasının kararlaştırıldığını belirten Başkan Söğüt, “Arkadaşlarımız bunun çalışmasını tamamlamak üzere. Bu destekler esnafımıza biraz olsun can suyu olacak” dedi.

BÜYÜKŞEHİRİN DESTEĞİ DE ÖNEMLİ

Başkan Söğüt, “Büyükşehir Belediyemiz de bu süreçte esnafımız için destek paketini açıkladı. Esnaflarımız Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin web sitesine girerek başvuru yapacaklar. İşyeri kapatılan veya muhtaç olduğunu belgelendiren esnaflara Büyükşehir Belediyemiz tarafından Ocak-Şubat ve Mart ayları boyunca aylık 1000 TL destek verecek” dedi.