Körfez Merkez Kütüphanesi İçin İlk Adım Atıldı

Körfez Merkez Kütüphanesi İçin İlk Adım Atıldı
Vatandaşların okuma alışkanlığını ve kitap sevgisini arttırmak, eğitim hayatını sürdüren gençlerin yararlanabileceği ‘Körfez Merkez Kütüphanesi’ için, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında planlama toplantısı gerçekleştirildi.

Körfez Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları Osman Yurt ile Levent Yılmaz ve birim müdürleri katılım sağladı.

KİTABA ERİŞİM DAHA KOLAY OLACAK!

Proje kapsamında vatandaşların kitaba erişimini kolay hale getirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Körfez Merkez Kütüphanesi projemizin hayata geçmesiyle birlikte ilk ilçe kütüphanesini Körfezimize kazandıracağız. Sarnıç Han İş Merkezimizin üst katına yapılacak olan projemizle, hem vatandaşlarımızın kitaba olan erişimini daha kolay hale getireceğiz hem de çocuklarımıza, genç kardeşlerimize ders çalışabilecekleri nezih bir mekân sağlayacağız. Vatandaşlarımıza kitap okuma alışkanlığı aşılamak, onları kitaplarla buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.