Körfez´de İki Köy Birbirine Bağlanıyor

Körfez’de İki Köy Birbirine Bağlanıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Körfez Cumaköy ile Derince ilçesi Karagöllü Mahallesi’ni ayıran Cuma Deresi’nde ıslah ve köprü yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Cumaköy ve Karagöllü Mahalleleri arasında kalan bağlantı yolu üzerindeki dere köprüsü için çalışmalar, dere yatağının baştan sonra incelenmesiyle ve değerlendirilmesiyle başladı. Zaman zaman su taşkınlarının yaşandığı derede hem ıslah çalışması yapılacak hem de çevre temizliği sağlanmış olacak.
ULAŞIM KONFORLU HALE GELECEK
Kocaeli Büyükşehir ve Körfez Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda, dere üzerinde bulunan köprünün yapılmasıyla da Körfez ile Derince ilçeleri arasındaki ulaşım daha konforlu hale gelecek.