İlimtepe İçin Verilen Söz Tutuldu

İlimtepe İçin Verilen Söz Tutuldu
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün girişimleri sonrasında İlimtepe Kültür Merkezi bahçesine emeklilerin ve vatandaşların işlemlerini daha rahat yapabilmeleri adına PTT ATM’si koyuldu.

Her mahallede halk meclisi toplantıları düzenleyerek, vatandaşların talep, istek ve şikâyetlerini yerinde dinleyen Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlimtepe Halk Meclisi toplantısında vatandaşa verdiği sözü tuttu, PTT ATM’si Kültür Merkezi bahçesine ekipler tarafından monte edildi.

BÖLGE İÇİN İHTİYAÇTI
İlimtepe Mahallesi Kültür Merkezi’nin ön giriş kısmına PTT ATM’si, şube yetkileri tarafından yerleştirildi. Vatandaşlar, Başkan Şener Söğüt’e duyarlılığından dolayı teşekkür ederken, Mahalle Muhtarı Kazım Elmas ise, yapılan çalışmadan çok memnun olduklarını ve bölge için önemli bir ihtiyacın giderildiği belirtti.
Görevliler PTT ATM’sinden Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası işlemlerinin de yapılacağını kayıt etti.