Körfez´den İzmir´e yardım eli

Körfez Belediyesi, İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye hijyen paketi, battaniye ve arama kurtarma çalışmalarında görev alacak personel yardımını gönderdi

Körfez Belediyesi, İzmir’de merkez üssü Seferihisar ilçesi olan ve farklı şehirlerden de hissedilen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçti. Depremi ve deprem sonrası ihtiyaçları en iyi şekilde bilen bir belediye olarak ilk etapta içerisinde maske, dezenfektan ve sabunun yer aldığı hijyen paketleri, battaniye ve yastık bulunan yardımlar hemen yola çıkarıldı.

PERSONEL VE ARAÇ DESTEĞİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Körfez’den arama kurtarma faaliyetlerinde bulunmak için yola çıkan Mahalle Afet Gönüllülerine araç ve personel takviyesinde bulundu. Gece yola çıkan Mahalle Afet Gönüllülerini yolcu eden Başkan Şener Söğüt, “Depremi en iyi bilen kentlerden biriyiz.

BİRLİKTE ATLATACAĞIZ

Acı olay sonrası hemen harekete geçtik ve ilk etapta temel ihtiyaçların karşılanması adına yardımlarımızı yola çıkarttık. Körfezli hemşehrilerimizin yardım elini İzmirli kardeşlerimize uzatmış olduk. Bu zor zamanı da birlik, beraberlik ve dayanışmayla atlatacağız" dedi.