Mezarlıklara Bakım Yapılıyor

Mezarlıklara Bakım Yapılıyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevcut mezarlıkların çevre düzenleme çalışmalarını sürdürürken, İlimtepe Mezarlığı’nda da genişletme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında ilk olarak Körfez Asri Mezarlığı’nın demir korkuluklarının tamiratını gerçekleştirdi.

YENİ YOL AÇILDI

İlçe genelindeki mevcut mezarlıkların bakımları dışında İlimtepe Mezarlığı’nda da genişletme çalışması başlatıldı. Etap etap yürütülen çalışma kapsamında yeni alana vatandaşların daha rahat ulaşımını sağlamak amacıyla da yol açıldı ve beton döküldü