Körfez sokaklarında Azerbaycan bayrakları

Körfez Belediyesi, Ermenistan'ın hukuksuz saldırılarına karşı Azerbaycan'a destek amacıyla ilçe sokaklarını Azerbaycan bayrakları ile süsledi

Körfez Belediyesi, Körfez’in sokaklarını Azerbaycan ve Türkiye bayrakları ile donattı. Kentin dört bir yanına asılan bayraklarla ilgili olarak konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Tek Millet, İki Devlet” anlayışıyla, Azerbaycan’ı her alanda desteklemeye ve vatan mücadelelerinde kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

SOKAKLARA ASILDI

Sokaklarla birlikte Körfez’de restorasyonu tamamlanan Hereke Kalesi’ne de dev Azerbaycan bayrağı asıldı. Yetkililer, “Daha önce belediye binasına dev bayrak asmıştık şimdi Körfez’in dört bir yanını donattık. Burada hedefimiz Azerbaycan Türkü kardeşlerimizle beraber olduğumuzu, iki devlet tek millet olduğumuzu buradan herkese haykırmak” denildi.