İlimtepe´den İzmit´e ücretsiz aktarma

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Hat 169, Hat 152 ve Hat 153’ün arasında tamamlayıcı ve ücretsiz aktarmalı seferlerin yapılacağını duyurdu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda yeni kararlar aldı. Vatandaşların 169 numaralı hat için isteği sefer sayılarının arttırılmasıydı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı vatandaşların isteğini geri çevirmedi ve Hat 169’un sefer sayısı arttırıldı. 169 numaralı hattın sefer sayısının arttırılmasıyla birlikte vatandaşların İlimtepe ve İzmit arasındaki ulaşımı kolaylaştırıldı. Ayrıca hat 169, 152 ile 153’e tamamlayıcı ve ücretsiz aktarma uygulaması getirildi.

TAMAMLAYICI VE ÜCRETSİZ AKTARMA

Hat 169’u kullanarak İlimtepe’den İzmit’e gitmek isteyen vatandaşlar Tütünçiftlik merkezden 152 ve 153 numaralı hat araçlarına tamamlayıcı aktarmalı olarak kullanabilecek. İzmit’ten dönüşlerde ise Tütünçiftlik Merkezden İlimtepe’ye 169 numaralı hat araçlarına ücretsiz aktarmalı olarak biniş yapılabilecek. Aktarmalar hat ana ücret tarifesi üzerinden yapılacak. Hat 153’le birlikte Körfez’deki vatandaşların sanayi ve alışveriş merkezlerine ulaşım imkanı kolaylaştı.