Hayatın Her Alanında Kentin Hizmetindeyiz

Hayatın Her Alanında Kentin Hizmetindeyiz

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili, Ensar Vakfı Kurucularından Feyzullah Kıyıklık, Ensar Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç’ı ağırladı. Başkan Söğüt, “Hayatın her alanında kentin hizmetindeyiz” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 23 ve 24. Dönem İstanbul Milletvekili, Ensar Vakfı Kurucularından Feyzullah Kıyıklık, Ensar Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç ve genel merkez yöneticileri ile Körfez Şube Başkanı Özcan Efe ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Ensar Vakfının hem ilçemizde hemde ülke genelinde gerçekleştirdiği önemli çalışmalar ve hizmetler de konuşuldu.

SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU

Körfez Belediyesi olarak hayatın her alanında ayrım yapmadan hizmet yürüttüklerini belirten Başkan Şener Söğüt, “Sosyal belediyecilik bizim olmazsa olmazımız. Bu konuda 7’den 70’e bir hizmet anlayışımız var. Hoş geldin Bebek projemiz ile her doğan bebeğe, bilgi ve yaşam evlerimiz ile gençlerimize, yaşlılarımıza, engelli kardeşlerimize yönelik projeler üretiyoruz ve onların her zaman yanında oluyoruz” dedi.

SEVGİ VE SEVDA İŞİ

“STK’larımız bizim için önemli” diyen Başkan Söğüt, “Vakıf, dernek, oda ve sivil toplum kuruluşlarında yapılan hizmetler gönül işidir; sevgi, sevda işidir. Bizler de bunu bildiğimizden her türlü desteğimizi sunuyoruz” dedi. Başkan Şener Söğüt daha sonra Ensar Vakfı Kurucularından Feyzullah Kıyıklık ve Ensar Genel Başkanı Dr. Şener Ağaç’a plaket takdim etti.