Körfez Mobil 3 Bin İndirme Sayısına Ulaştı

Körfez Mobil 3 Bin İndirme Sayısına Ulaştı

Körfez Belediyesi’nin akıllı telefon ve tabletler üzerinden çalışan mobil uygulaması yoğun ilgi görüyor. Körfezlilerin günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için hayata geçirilen uygulama 3 bin 250 kişi tarafından indirildi.

Körfez Belediyesi tarafından vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği akıllı telefon ve tabletler üzerinden çalışan mobil uygulama, 3 bin 250 indirme sayısına ulaştı.  Duyurular, nöbetçi eczane, şehir rehberi ve son dakika haberler gibi birçok hizmeti online olarak vatandaşın cebine getiren uygulama, İOS ve Android işletim sistemi olan akıllı cihazlarla kullanılabiliyor.

TEK ‘TIK’ UZAKLIKTA

Android ve İOS işletim sistemi kullanan akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar üzerinde çalışan uygulamada, kentle ilgili veriler başlıklar altında toplanarak vatandaşa kolay bir kullanım sunuyor. Online Hizmetler başlığında ise borç sorgulama, bilgi edinme, gibi bilgilendirme başlıkları bulunuyor.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Özellikle pandemi dönemi başta olmak üzere her dönem yoğun bir şekilde vatandaşların ihtiyaç duyduğu nöbetçi eczane listeleri de sürekli güncellenerek Mobil üzerinden vatandaşın bilgilerine sunuluyor.

ONLİNE ÖDEME KOLAYLIĞI

Mobil uygulama içerisinde yer alan çek-ilet özelliği ile de 327 vatandaşım gördüğü olumsuzlukları bizlere iletti. Gelen bildirimler sisteme alınarak ilgili müdürlüklere iletilirken, sonucuyla ilgili de mesaj yoluyla bilgi verildi. Online ödeme sistemiyle de 192 kişi belediyeye gelmeden ödemelerini gerçekleştirdi.