Körfez´de Duraklar Dezenfekte Ediliyor

Körfez’de Duraklar Dezenfekte Ediliyor

Körfez Belediyesi tarafından, yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında kentteki tüm yolcu durakları dezenfekte ediliyor. Çalışmalar kapsamında ekipler vatandaşların yoğun kullandığı otobüs ve minibüs duraklarında ilaçlama yaptı. Vatandaşın temas ettiği yerler, camlar ve bekleme alanı en ince ayrıntısına kadar dezenfekte edildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Körfez Belediyesi yetkilileri, koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Bu çalışmaları gerçekleştirirken çevre ve halk sağlığına azami ölçüde dikkat ediyoruz. Bunun için ekiplerimiz tüm önlemleri alıyor” denildi.