Haber

Hurdaya Ayrılmadı, Yeniden Hayat Buldu

Orjinal Resim

Hurdaya Ayrılmadı, Yeniden Hayat Buldu

Körfez Belediyesi, birçok kurumun hurdaya çıkarttığı iki otobüsü; yeniledi ve tekrar hizmete aldı.

Körfez Belediyesi, birçok kurumun yaşı ve parça bulma sıkıntısı dolayısıyla hurdaya çıkarttığı iki otobüsü tamamı kendi imkânları ile yeniledi ve hizmete aldı. Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma sonrasında; biri 1998 model, diğeri 2002 model olan iki otobüs, önce bakıma alındı, eksiklikleri tespit edildi.

YENİDEN YOLLARA ÇIKTILAR

Daha sonra tamamı kendi atölyelerinde olmak üzere otobüsler tamamen yeni hale getirildi. Yetkililer, bir çok kurumun bu araçları hurdaya ayırdığını belirterek, “Elimizdeki imkanlar doğrultusunda çalışma arkadaşlarımız tamamı kendi atölyelerimizde adeta bu araçları yeniden hayata döndürdü.

TASARRUF SAĞLIYORUZ

Yeni araçlarımız dışında elimizde bulunan bu araçları da Körfez halkımızın hizmetine hazır hale getirdi. Bu şekilde de büyük bir tasarruf sağlamış olduk” dedi. Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürü Mehmet Gençoğlu da atölyelerde tüm araçların bakım ve onarımlarını gerçekleştirecek donanıma sahip olduklarını bunun da büyük tasarruf sağladığını belirtti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler

Spor