Koronavirüse Karşı Farkındalık Yürüyüşü

Koronavirüse Karşı Farkındalık Yürüyüşü

Körfez’de, Türkiye genelinde olduğu gibi ‘Sağlık için, hepimiz için’ sloganı ile koronavirüse karşı farkındalık yaratmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi.

Ağadere Caddesi’nde gerçekleştirilen yürüyüşe; Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’in yanı sıra, Körfez Belediye Başkan Vekili Faruk Denli, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Sarıışık, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ve sağlık çalışanları katılım sağladı.

ESNAFA TMM ( TEMİZLİK, MASKE, MESAFE) UYARISI

Covid-19 ile mücadelede dikkat edilmesi gereken hususlar, alınması gereken önlemler, ziyaret edilen esnaf ve vatandaşlara tekrar hatırlatıldı. Kaymakam Bilgin, “Koronavirüs ile mücadelemizi Körfez ilçemizde aralıksız sürdürüyoruz. Esnaflarımız bu konuda çok duyarlılar. Sağlık için, hepimiz için tüm vatandaşlarımızı önlem almaya davet ediyorum”  ifadelerini kullandı.