Başkan Söğüt´ten Güvenlik Güçlerine Ziyaret

Başkan Söğüt’ten Güvenlik Güçlerine Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı’nda görev başındaki emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kurban Bayramı’nda görevi başında bulunan emniyet güçlerini ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Başkan Söğüt, Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile birlikte ilk olarak Tütünçiftlik Polis Merkezi’ni ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katıldığı ziyarette Başkan Söğüt polis memurlarının bayramlarını kutladı.

ASKER VE POLİSE ZİYARET

Başkan Şener Söğüt daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaretti. Burada görev yapan askerlerle bayramlaşan Başkan Söğüt kutsal bir görev üstlendiklerini belirterek, “Huzur ve güven içinde bayram geçirmemiz için sizler görevinizin başındasınız. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Başkan Söğüt daha sonra polis ve askerlerle sohbet etti, bayram çikolatası takdim etti.